2015. június 9., kedd

2 év kihagyás után, újra itt ,újratöltve...

Sziasztok!

Akik régóta blogolnak, gondolok itt 2010-től, azoknak lehet ismerős leszek.
A blogom eredetileg Beauty and Fashion-Make-up néven íródott . Első bejegyzésem 2012 április 1.-én született meg, egy mottó volt..
2013-ban voltam nagyon aktív blogolás terén, nagyon sok mindenről írtam, pl: egészség,szépség, életmód,fashion,stb.. folytathatnám a sort napestig..
Most sem lesz ez másképp. Visszatértem, és nem vagyok hajlandó,ismét 1-1,5 évet kihagyni,hogy egy troll átrendezze az életemet..
Igen, volt egy trollom,egy helyi trollom, ott ahol élek.. ( bejelentkezve maradtam a könyvtári gépen a bloggerbe,és a kis drága kitörölt egy cirka 4-500 bejegyzésemet,amit 2014 közepéig írtam kb..) Nem esett jól,még most sem tettem túl rajta magam..
De mikor a csodálatos facebookon ,görgetem a hírfolyamot,látom,hogy sok kedves régi bloggerina még mindig írja, még mindig kitart.. Ideje lenne, újra visszatérnem,igazából..Ez motoszkál a fejemben hosszú hetek,napok óta.. És,most megírom újra a beköszönő bejegyzést..,remélve,hogy van aki még követi a blogom,és nem csak akkor követett amikor játék volt.. Játék bizony,mert csináltam párszor :) Tudom,sokan csak a játékok miatt íratkoznak fel egy-egy blogra, de akkor is idetévedtek,és remélem annó megfogtam őket a stílusommal,stb.

Annó a mottóm így szólt: Ne álmodd az életed, hanem éld az álmaidat!

Nagyon is igaz ez a kis mondatocska.

Ahogy kimaradtam a blogszférából,akkor belebolondultam egy kék csöppségbe, ami 4 keréken gurul,és nagyon ramaty állapotban van.. ( Nem, nem törp-papára gondolok tolószékben..)

Vettem 2014 februárjában egy VW Bogarat, tudjátok,Herbie.. csak az enyém teljes mértékben kék,kívül belül.. Na azzal voltam,s vagyok nap mint nap elfoglalva, hogy életet leheljek bele.

Már szép kék, kapott egy új fényezést,és mindent amit a kicsikém megérdemelhet.. Igen, én nőként, kicsit jobban jártas vagyok az autók világában..Lenyugtatnak,lekötnek,ha szomorkodom,akkor ők megvígasztalnak.. Nem szólnak vissza, ha megszidom őket, nem oktatnak ki, ők a legjobb hallgatóság a világon :)

Igen, mondhatjátok,hogy a lány egy kicsit bogaras :)

1 év alatt,volt 4 bogaram..abból egy lett "megépítve"..Nem szeretem ezt a szót,mert én nem autót építek,hanem felújítom..és igenis van közte különbség..Hatalmas a különbség.

Na,de hagyjuk is a bogarat,mint témát,néha róla is fogtok látni,egy kis ízelítőt,mert még hosszú rögös út vár ránk,hogy egyrészt ő műszakis legyen, másrészt,nekem legyen meg a jogosítványom.. ( ja,igen,nincs,meg :D)

MIndenről fogok írni,ami megtetszik,ami épp foglalkoztat,amiről szeretném ha mások is tudomást szereznének.. Remélem nem fogtok csalódni bennem,most sem.

Nézzünk egy -két számot.

Jelenleg 24 éves vagyok, Halloweenkor leszek 25. BÚÚÚ

Ma van: 2015.június 9.

Rendszeres olvasóim: 675. ( valószínűleg a szél fújta őket össze,még 2013 ban :)

Oldalletöltések száma: 68.452.. ( nem sok,nem sok..de azért én még annó az 1000 oldalletöltésnek is nagyon örültem :)

Ki tudja, lehet 70.000-él játék lesz a blogon :P


A blogom mostantól Neon-Rider World néven fog íródni..
Neon Rider én vagyok,ezen a néven szoktam általában kommentet írni,és még nagyon-nagyon -nagyon régről rámragadt ez a név..Már nem is emlékszem pontosan,hogy -hogy. DE megszerettem :)


Nos, üdv a világomban!

Érezzétek jól magatokat !:)Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése