2016. április 9., szombat

A cél: Felnőtt nőnek látszani

"Bármennyire is szeretünk kísérletezni,néha sem időnk, sem energiánk hozzá. Mint ahogy az is teljesen érthető,ha valaki idegennek érzi magától az örök tinédzser szellemet,és ordító színek,bohó minták, szakadt harisnya,fura szabások helyett komolyságot és összeszedettséget sugárzó ruhákra vágyik. Hiszen ha magunkra erőltetünk bármit,amit nem érzünk a sajátunknak,csak úgy fogunk kinézni,mint majom a köszörűkövön.

A türelem ezúttal is meghozza a gyümölcsét: a felnőttség fogalma kezd újra teret nyerni a divatban. A divattervezők szuper érzékeny receptoraikkal azonnal fogták a jeleket,és gyorsan elkezdtek reagálni ezekre az igényekre. Azonban az,hogy felnőtt,korántsem egyenlő azzal,hogy sablonos, fantáziátlan,nehézkes vagy öregasszonyos,sőt lehet ezt frissen,könnyedén is csinálni.
Ha megvannak a kedvenc, bevált darabjaink, a stílusunk alapjaihoz elég néhány,az adott trendekhez illő új elemet keverni.

Mindegy,merre tekintünk inspirációért: ikonjaink lehetnek évtizedekkel korábban élt dívák,de elég csak a mostanában népszerű sorozatokra gondolni,és megalkothatjuk a modern,letisztult stílusú nőt is,akivé válni szeretnénk. Az élénk színekhez kicsit konzervatívabb szabások társulnak-nem tapadnak és felfednek,csak sejtetnek. A szezon tele van bőrrel, tweedholmikkal,buja szőrmékkel és mély bársonyokkal-csupa olyasmivel,amit nehéz lenne kislányokon elképzelni,és aminek a viseléséhez igenis magabiztosság,érettség és élettapasztalat kel,ami a stílust megtölti tartalommal. "Újra belekezdek a blogolásba:) Üdv újra nálam. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése