2017. március 23., csütörtök

Blogger kérdések,avagy,miért nem lehet leiratkozni?
..vagyis, hogyan kell bizonyos esetekben leiratkozni egy blogról,amit már nem kívánunk követni.

Sajnos nagyon sok blog már nem olyan témában íródik,ami számomra érdekes lenne,így azokról le szeretnék iratkozni.
Ám,elég nagy kérdőjeleket okoznak,bizonyos esetek,amiket nem tudok megoldani..

Több száz blogot követek: lásd itt egy kis részlet. ( Főleg magyarok,akiket szeretek olvasni is).
Ám vannak,akik már nem írják, vagy próbálták megszüntetni a blogot.( Majd ezekre mutatok példákat).Illetve annó mikor a szívembe lopták ezen blogok magukat,akkor még volt lehetőség feliratkozni rájuk,majd idővel lekerült ez az opció,és így meg már le nem tudok iratkozni azokról,akik számomra már érdektelenné váltak, vagy nem hitelesen írnak, csak összeollóznak képeket a netről.

A rendszeres olvasók lehetőségéről beszéltem az előbb. Amelyik blogon találtam ilyen lehetőséget,ott semmi akadályba nem ütköztem, egyszerűen ment a leiratkozás, úgy mint régen a feliratkozás is.

( Csak türelem kérdése, mert volt mikor egyből nem engedte, a webhely követésének megszüntetését...újra és újra kellett próbálkozni!)

Majd elkezdtem itt is megszüntetni azon blogok követését,amik számomra érdektelenek..,ez egy ideig ment is szépen, de mivel ismétlem, több száz blogot követek, és a kis listán csak ( mondok egy számot..) 30 blog látható,és azok közül már kiválogattam mi nem érdekel,és csak az a 30 látszódott  ami a Profilom első 30 blogját jelenti.. Na és a többit hogy tudom megnézni? És azokról,hogyan tudok leiratkozni?
Sajnos erre még nem jöttem rá..


S itt van még pár példa, és kérdőjel,hogy mi miért van? Ezekre szeretnék tanácsot,ötletet,megoldást,hogy hogyan tudnám eltüntetni az ilyen blogokat..mert sajnos a listában ott maradnak,és ez engem zavar.. Szeretem a rendet :)


 • 1: A blogból ennyi látszik. Leiratkozási lehetőség nincs.Hogyan tovább? 

 • 2:A blogot csak meghívással lehet látogatni..( Hát kérnék is némelyik bloghoz meghívót,mert szerettem olvasni, de hogyan kérjek, ha nem tudom az e-mail címét a bloggernek? Így hát szeretnék leiratkozni..csak nem tudok..)

 • 3:A blog el van távolítva, és a blog nevén nem hozható létre új blog.. ( Nem is szeretnék új blogot.. csak leiratkozni..de azt nagyon..)

3.

 • 4:A blog nem létezik,és szabadon lehet regisztrálni a névvel..( De nem szeretnék regisztrálni,csak leiratkozni,mert zavar ez a nem létező blog a listámban.. apropó,ha nem létezik,akkor miért nem tudná a blogger(mint renszder) az összes ilyet törölni,hogy a listánkon se szerepeljen? Ha már egyszer megszüntették...)
4.

 • 5: A blog valami online mozi oldalra irányít, vagy a mozi költözött oda?? Számtalan blognál látom...de nem vagyok erre sem kíváncsi bocsi..

 • 6:Nincs leiratkozási lehetőség.. Számomra ez az egyik blogstílus ,amitől frászt kapok.. Na nem azért,mert nincs a leiratkozáshoz lehetőség, csak nem tetszik.. Aki ilyen sablonban ír, azt mellőzöm.. pedig lehet érdekes lenne számomra amiről ír,de nem-mégsem olvasom.
  6.
 • 7:Szintén online filmek..pedig magyar blog,mégis külföldi oldal lett.. Ki érti ezt... 
 • 7.
   
 • 8: Ez csak ezért érdekes, mert magyar blogról van szó( Lásd a képet),és mégis a szerző neve,nem magyar...


8.
Nos szóval,még mindig csak egy helyben toporgok,hogy a felsorolt eseményeknél,hogyan lehetne megszüntetni a blogok követését,és véglegesen leiratkozni azokról?

Ha nektek van ötletetek, vagy tudjátok,akkor kérlek írjáétok meg nekem.

Szerintem haszbnos információ ez sokunk számára.

Sziasztok

1 megjegyzés:

 1. Szia!

  Ha a bloggerbe bejelentkezel, akkor bal oldalon lent lesz az olvasnivalók listája, arra katt, utána jobb oldalon felül lesz egy kis gomb, amire rákattintva tudod kezelni a blogokat amire feliratkoztál. Utána megjelennek kilistázva a blogok és minden sor végén lesz egy kis kuka ikon, amire kattintva meg tudod szüntetni a feliratkozást.

  Remélem érthetően írtam le és sikerül leiratkoznod. :)

  VálaszTörlés