2017. június 20., kedd

Tudod,hogyan festenek szempillát a profik?

Lerántom a leplet.

Érdekes, a sztároknak,modelleknek,mindig tökéletesek a pilláik,vajon ez csak a profi sminkmesternek megy?

Íme néhány trükk,próbáld ki te is :)

  • Használd együtt a fekete és a barna spirálod.( Mi az,hogy nincs barna spirálod?Nyugi..Nekem sem volt....de lett.)  Állítólag ez  TRÜKK: a töveket kell feketére festeni, a végeket pedig barnára.Ettől olyan érdekes lesz az illető tekintete,és hosszabbnak,dúsabbnak tűnik a pilla.
  • Használj egyszerre több spirált. ( 1 dúsítót,1 hosszabbítót,illetve egy olyat amit arra fejlesztettek ki,ami a belső,rövid szálakat hangsúlyozza...Hmm,hirtelen, egy ilyet sem tudok..Ti tudtok ilyet?
  • Spirál nélkül : Elképzelhetetlennek tartod,hogy spirál nélkül,vagy minimális spirál használattal is hangsúlyosak legyenek a pilláid? ( A TITOK: sötét szemceruzával színezd be a pillák tövét,ezzel dúsabb lesz az összhatás.) Ki hitte volna, igaz? Na, ha épp elfogyott,beszáradt a spirálod,már tudod is a trükköt:)
  • Színes pillák. ( Emelje fel a kezét most az,akinek otthon van fekete, vagy barna spirálja. Jó...,és most tegyék le azok a kezüket,akiknek nincs zöld,kék,arany vagy csillámos.. Jé...de kevesen maradtunk... Kékem-zöldem, nekem sincs( csak bronz és csillámos),de íme hogy kell őket használni: Csak a pillák végét kell festeni velük, a többi maradjon meg feketének.
  • Ápold a pilláid és a szemkörnyéked. ( Ma már rengetegféle szempilla göndörítő,szempilla és szemöldök fésű létezik,használd őket bátran, de ne feledkezz meg a szemkörnyékápolóról,szemfestéklemosóról,hogyha vonzó tekintetre vágysz!

De vannak a festésnek tipikus hibái is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése