2017. október 9., hétfő

Extroveltált vagy introveltált vagyok?

Nagyon igénylem a társas kapcsolatokat,szeretem élményeimet társas környezetben megélni.Gyorsan kötök felületes barátságokat,társaságban aktív,kezdeményező vagyok.Döntéseimben nagy szerepe van az impulzivitásoknak.Mindig foglalatoskodom alamivel.Vonzódom az izgalmas helyzetekhez,és történésekhez,nem lelkesedem a napi rutinfeladatok elvégzéséért.Nehezen vislem a korlátokat,és a szigorú fgyekmet.Könnyen megbántok másokat,de nem vagyok rosszindulatú.Robbanékony vagyok,és ilyenkor nem tudok magamon uralkodni.
Mindezek mellett,nyugodt,fegyelmezett vagyok,gyakran befelé forduló,és tartózkodó.Kedvelem az egyedüllétet is,ragaszkodom a baráti kapcsolataimhoz,szeretem a rendezett életet. Tiszteletben tartom az erkölcsi normákat,mint értékeket,meg akarok felelni a környezetem kívánalmainak.Igyekszem helyesen viselkedni.
Érzelmi sérelmek hatására zárkózott leszek,depresszívvé és erősen szorongóvá válok. Sokszor érzem magam elhagyatottnak,kirekesztettnek,védtelennek,ezért rejtőzködő magatartásba menekülök.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése