2017. november 1., szerda

Rák-A nyugtalanító hír

Rák-A nyugtalanító hír

Sokunkban felvetődik a kérdés,hogy ha mindkét szülőm rákos,akkor én is az vagyok? Nem! De létezik öröklött hajlam,valamely rákfajta előfordulása rokonok közt gyakoribb.További kockázati tényezők is szerepet játszhatnak ebben a megbetegedők életében: környezeti ártalmak, táplálkozás.
Hogy lehet az,hogy valaki nagy dohányos,mégsem lesz tüdőrákos,vele ellentétbe,más pedig életében nem szívott elegy szálat sem,és az lett..? Aki legalább 20 éve dohányzik,és pl. 1 dobozzal elszív egy nap,az 60-szor nagyobb eséllyel betegszik meg tüdőrákban,mint a nem dohányos. Vannak,akiknek az immunrendszere legyűri a ráksejteket.
Nem igaz,hogy a mellrák ellen a sok gyümölcs és zöldség fogyasztás segítene. De a daganatok 30-40%-a az egészségtelen táplálkozás miatt van.
A,C,és E vitaminnal megelőzhető a nyelven,szájüregben,garaton,és a gyomorban a rák.
Rostgazdag táplálékal,vagyis gyümölccsel,zöldséggel csökkenthető a bélrák.

Ha optimistán állunk hozzá a tényhez,akkor hamarabb átvészeljük a betegséget. A pozitív beállítottságú emberekben,a  szerotonin( boldogsághormon) a vérben  elpusztít bizonyos ráksejteket.
A rendszeres testmogás,erősíti az immunrendszert,ezen emberek akik edzettek, 3-szor kissebb esetben betegszenek meg rákban,mint azok akik nem mozognak.De nem szabad túledzeni magunkat,mert avval gyengítjü a szervezetünk.

1 megjegyzés:

  1. Very nice Fashion professional post, I like photos visit here my blog post and Leave your comment here my blog website here:-

    Packers and Movers Bangalore
    local Movers and Packers Bangalore

    VálaszTörlés