2018. február 8., csütörtök

...ez meg az...

A divat azt jelenti,hogy a divatosnak tartott dolgokat hordjuk.A stílus ennél több,arról szól,hogy önmagunkat adjuk.


Szép az,aki elégedett önmagával.

A minimál smink lényege a bőr abszolút tökéletessége,melyet a szájszín tompításával érhetünk el,úgy ha egy kis alapozóval lekenjük,és utána csak szájfényt vagy balzsamot használunk.

Szem alatti duzzanat: tégy 2 evőkanalat hideg vízbe,majd gyengéden nyomd a szemed alatti terüetre.Ezzel eltűnik a duzzanat,s máris ragyog a tekinteted.Élj kiegyensúlyozott életet,mindig aludd ki magad,sportolj,fogyassz sok folyadékot,kerüld a cukros és sós dolgokat.Egyél sok gyümölcsöt és zöldséget,gondoskodj a megfelelő ásványianyag és vitaminbevitelről is.

Fogyassz B6 és E vitamint.  Szedj magneziumot,kalciumot.

Kézápolás:
Langyos vízzel moss kezet,a körömkefét 2 havonta cseréld.Éjjelre vastagon kend be a kezed krémmel,huzz rá kesztyűt ha száraz a bőröd.
 Glicerines krémet használj ha zsiros  a bőröd.A fehér foltok a körmön,lehetnek kalciumiányra utaló jelek,vagy csak légbuborékok.Túrós arcpakolás: 1 dl tej, 1 citrom leve,és lereszelt héja, ,negyed kiló turó.összekeverni,20 percig rajta hagyjuk az arcon és dekoltázson.Tisztit és regenerál.


Nehogy elhidd,hogy ráncos lezel ha túl sokszo
r mosolyogsz! Olyankor vagy a legszebb,amikor felfelé görbülnk az ajkaid,nevet a szemed.Ilyenkor még az arcvonásaid is megváltoznak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése